Contact

Verkoopmanager
Evert-Jan van de Haar

Helft van dubbele villa

Type D

De erker aan de voorzijde en de grote uitbouw van 2,4m aan de achterzijde behoren allebei tot de standaard uitrusting van deze woning. Net als een luxe badkamer en een complete Siematic keuken. Wat wilt u nog meer: kantoor aan huis, een tweede badkamer? Bij deze villa is het allemaal mogelijk!

Royaal en licht
Op de verdieping vindt u in de basis drie ruime slaapkamers en een zeer royale badkamer. Laatstgenoemde vormt zelfs uw eigen thuisspa. Want waar u baddert met uitzicht op de omliggende, groene bossen, vindt u hier tevens een ruime inloopdouche en de luxe van dubbele fonteintjes. Loopt u via de riante, lichte overloop nogmaals naar boven, dan vindt u een enorme en indelingsvrije zolder. Creëer hier een mancave voor de man des huizes, een speelzolder voor de kinderen of een riante logeersuite – wat kiest u?

Maak uw woondromen waar!
Dankzij het gloednieuwe karakter van uw woning zijn er tal van extra opties beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruimte winnende aanbouw op de begane grond? Hierdoor krijgt de living meer omvang waardoor u met gemak een royaal thuiskantoor op de benedenverdieping creëert. Bovenal biedt de zolderverdieping vele mogelijkheden. Tover die grote, open loftruimte om tot drie slaapkamers én een extra badkamer – ideaal wanneer u regelmatig logees te gast heeft!

Deel II

Bouwnummer Woningtype Prijs Status
97 Type D Verkocht Verkocht
98 Type D Verkocht Verkocht
99 Type D Verkocht Verkocht
100 Type D Verkocht Verkocht
101 Type D Verkocht Verkocht
102 Type D Verkocht Verkocht
103 Type E Verkocht Verkocht
104 Type E Verkocht Verkocht
105 Type E Verkocht Verkocht