Contact

Verkoopmanager
Evert-Jan van de Haar

Statige hoekwoning

Type A

Op een ruime kavel is deze klassieke en uiterst comfortabele hoekwoning de perfecte plek om u terug te trekken uit de hectiek van de stad. De woning valt op dankzij een riante, stenen garage en een bijzondere kapvorm waardoor deze woning een statige uitstraling krijgt. Hier geniet u samen met uw gezin van een brede achtertuin én ervaart u het grote gemak van parkeren op uw eigen terrein. Er zijn bovendien verschillende mogelijkheden om deze bijzonder ruime hoekwoning precies aan uw wensen aan te passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een riante lichte aanbouw op de begane grond? 

Aan ruimte geen gebrek
De grote verrassing van deze bijzonder royale hoekwoning is de bijna onbeperkte ruimte. Zo vindt u met gemak een eigen plekje in één van de vele ruimtes. Drie ruime slaapkamers en een enorme open zolder, helemaal klaar om in te richten volgens uw ultieme woonwensen. Die royale master bedroom, speelruimte voor de kinderen, een thuiskantoor of een stijlvolle logeerkamer – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dankzij de extra dwarskap profiteert u ook op zolder van een schitterende lichtinval – laat u inspireren door de actuele woontrends en creëer hier uw eigen loftruimte met uitzicht op het omliggende groen.
 

Deel II

Bouwnummer Woningtype Prijs Status
97 Type D Verkocht Verkocht
98 Type D Verkocht Verkocht
99 Type D Verkocht Verkocht
100 Type D Verkocht Verkocht
101 Type D Verkocht Verkocht
102 Type D Verkocht Verkocht
103 Type E Verkocht Verkocht
104 Type E Verkocht Verkocht
105 Type E Verkocht Verkocht