Vrijstaande villa

Type E

Ervaar een natuurrijk leven op een steenworp afstand van de bruisende stad Utrecht in deze royale villa. Hier komt u thuis in een oase van rust. De vrijstaande villa is immers gesitueerd aan de rand van Villapark Bosranden, waardoor u binnen no-time in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat. Parkeer uw auto op eigen oprit en kom via een fraaie entree binnen in uw riante woonkamer. Hier vindt u een stijlvolle woonkeuken, een grootse living en een schitterende erker – de perfecte plek voor een goed boek. Andere hoogtepunten van deze vrijstaande villa zijn de prachtige kapvorm, het sfeervolle Franse balkon en de aangebouwde garage – wat een droomhuis!

Fraaie verdiepingen
Waar het beneden royaal is, geniet u ook op de verdiepingen van alle ruimte. Zo heeft u in de basis plaats voor drie grote slaapkamers en een bijzonder riante badkamer. Laatstgenoemde is uitgerust met een fraaie inloopdouche, een badkamermeubel, een toilet én de luxe van een ligbad – hier baddert u met uitzicht op de natuur. Alles van het merk Villeroy & Boch. Via een ruime en lichte overloop neemt u de trap naar zolder. Deze ruimte is bijzonder riant en bovendien indelingsvrij. Wordt het een chill room voor uw tieners, een ruim thuiskantoor of een hotelwaardige logeersuite mét extra badkamer? Aan u de keuze!

The sky is the limit
Bent u verzot op de idyllische plek van deze vrijstaande villa, maar heeft u nog wat extra wensen en woondromen? Geen probleem! De villa staat op een royale kavel waardoor er tal van aanvullende mogelijkheden zijn. Een diepere erker aan de voor- en zijkant van de woning? Een open keuken met kook- of spoeleiland? Of wat dacht u van slapen en wassen op de begane grond? In overleg zullen we samen met u alle mogelijkheden bespreken.

Deel II

Bouwnummer Woningtype Prijs Status
97 Type D Verkocht Verkocht
98 Type D Verkocht Verkocht
99 Type D Verkocht Verkocht
100 Type D Verkocht Verkocht
101 Type D Verkocht Verkocht
102 Type D Verkocht Verkocht
103 Type E Verkocht Verkocht
104 Type E € 725.000,- Te Koop
105 Type E € 725.000,- Te Koop